RSS 2.0 feed

Újdonságok

Itt szerepeltetjük először az új dolgokat majd folyamatosan pakoljuk őket a megfelelő fejezet alá.

2010.09.28.

Hát az új WRC 2010 Demo mellett nem tudok elmenni szó nélkül:

Letölthető: http://www.megaupload.com/?d=CGZHDKN6 természetesen ha a Direktiksz9-et is telepítjük nem fog működni. Ha viszont innen letöltjük a jó vezérlőt már indul is a játék (és itt most tényleg a játékon van a hangsúly).

Néhány hiba mely azonnal szembetűnik: csak billentyűzettel játszható (ez kb. a múlt század vége óta elavúltnak számít). Az utak olyan szélesek, hogy pár bójával keresztbe is lehetne rajtuk gyorsaságit kijelölni. A belső nézetbe látszik a kormánykerék, és nagyobb fordulásoknál - a Fordnál - be-bevillan pókember keze (az is lehet, hogy az éles játékban ki lehet majd szállni, és egy-két küldetést végrehajtva plusz pontokat szerezni a háztetőkön ugrálva. Remélem a Citroen-t nem Octopus vezeti, bár a nyóc kezéve' valószínűleg könnyen terelné a vasat, biztosítva ezzel a márkának - idén a valóságban is megszerzett - elsőbbséget). A billentyűzet kiosztás tanulmányozásánál nem tudtam átsiklani a Respawn gombon. Na ilyen tényleg csak a legdúrvább lövöldözős gagyikban van, ott sem engedélyezik az összes pályán.

Ami pozitív: az effektek, a grafika kitűnő. Könnyen eltávolítható a gépről, van hozzá uninstall.

Összegezve ez egy játék, nem szimulátor.

2010.09.18.

A következő szimulátor vázat ajánlom mindenki figyelmébe. Bár nem a klasszikus - általunk folyamatosan monitoringozott - "home" osztályba sorolható, és elsődleges funkciója nem is a "játék". Inkább valami bemutató eszköz lehet - autó belsőrésszel foglalkozó design cégeknek, hifiseknek - plusz szimulátor funkcióval, kiállításokra, vásárokra, szalonokba.

Amit tudni kell róla: Ez egy különleges absztrakt art. építmény ami a Stuttgarti Képzőművészeti Design Egyetem egy szabad elgondolású feladataként született. Méretei: 125x195/150(magasság), tömeg: 150 kg. 5 darab készült belőle! Szóval ha valakit érdekel jelentkezzen nálam, vagy a prowrcseats-nál. Szinte vas árban! A kép csak illusztráció, az ülések külön alku tárgyát képezik, de azokból is lehet bőven válogatni a prowrcseats-nál.

 

2010.09.16.

A saját project is állt, bár van azért egy adag új váz leszinterezve feketére, a hirdetést vissza teszem nemsokára az expresszre.

2010.09.15.

Rövid szünet után, alig pár újdonság. A nyáron nem sok minden történt:

A legfontosabb nemsokára megjelenik a WRC2010 minden platformra!

 Hát már a hivatalos trailerből is látszik, hogy van még rajta tennivaló de legalább foglalkoznak a témával.

Logitech G25/G27 új driver jelent meg!

http://www.logitech.com/hu-hu/support-downloads/downloads/game-gear/devices/131?WT.z_sp=Model   -  jobb oldalt "Letöltések... illesztőprogram.."

Playseat F1 váz - szerintem nagyságrendekkel jobb mint a jelenlegi, csakhát a láb közötti konzolról szokhatnának le. Az ülő pozíció nagyon jónak tűnik, egyszerű és masszív (lehet, bár ez a képekről nem derül ki).

2010.05.10.

Egy újabb cég ami külömböző átalakításokat kínál a G25/G27-hez, ez pl a fékpedál keményítés, ebből is látszik ez az igény tömegesen jelentkezik.

http://ecommerce.f1driving.it/ - a gyártó weboldalán más mod-okat is találhattok.

 

2010.03.08.

 Egy újabb gyöngyszem:

2010. 02. 05.

Ezen adapter segítségével a g25 kormányunk kerekét lecserélhetjük bármely 70mm osztókörű sportkormányra (gyártás alatt van nemsokára elérhető lesz kb 3000 huf+postaköltség), ha valakinek van lehetősége rá és saját maga szeretné elkészítettni tudok rajzot küldeni méretezve - sajnos nem metrikus de használható:

és még egy újdonság melyre most hívták fel a figyelmem:

 http://www.apelectrix.com/index.html 

gyakorlatilag a pedálba van integrálva a mérlegcella és az áramkörök tehát kicserélhetjük a fékpedált és 100% nyomásérzékelős lesz - gyakorlatilag mint az igazi versenyautókba.

 egy példa a totálisan rossz kormány és pedál pozícióra

valószínűleg mozgó szimulátor látványterve, inkább csak érdekesség képpen

 

  

Ha valaki hozzászólna, de nem akar regisztrálni, a luis.v.suft@citromail.hu-n megteheti, megköszönjük.
 

 

9 komment

2008.02.02. 18:20 luis


A bejegyzés trackback címe:

https://virtual-racers.blog.hu/api/trackback/id/tr53322363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

brob77 2009.10.28. 08:30:20

Hali! Tőletek lehet rendelni is??

luis 2009.10.29. 13:11:18

igen, a saját project menüpont alatt találsz infókat, ill. www.expressz.hu/szamitastechnika/egyeb/hirdetes-12596704/ ezen a címen.

Ká. Räikkönen 2010.04.08. 17:39:49

Hali. Gratulálok a munkádhoz, engem igazán az az adapter érdekelne. Hogyan lehet tőled rendelni? A fenti címet megnéztem, nem adott ki semmit. És nagyon megköszönném, ha megírnád azt is, milyen kormányt érdemes venni (mármint rendes sportkormányt) és hogy hol lehet ilyeneket olcsón kapni (15-20K-nál nem nagyon akarok többet rászánni). Igazán az adapter érdekelne, tudnál közölni róla infókat? (pl ár, szállítás) KÖSZ SZÉPEN ELŐRE IS!

luis 2010.04.09. 07:00:57

Igen törlődött az expressz hirdetés, még ma törlöm a hivatkozást. Saját weblapon, webshop-on dolgozom.

www.fulltuning.hu-n pl. sok ilyen árfekvésű jó kormány van. Hogy milyent veszel ez attól függ milyen játékhoz kell. Pálya-autózáshoz, kissebb átmérőjű egyenes küllőzésű kormányt választanék, rallye-s játékokhoz, nagyobb átmérőjű mélyített küllős-t. Én pl. mély küllős plüsös, kormányt vettem kb. 15-17 e ft-ért - már nem emlékszem pontosan. Csak a küllőket kellett lefesteni feketére.
Ha tőlük rendelsz és előtte értesítesz, akkor beletetetem neked a csomagba az adaptert. ára: 3750.

Ká. Räikkönen 2010.04.11. 16:39:10

a fulltuning holnapját megnéztem, nem igazán tetszett egyik kormány se, nem valószínű hogy onnan fogok rendelni, mivel egy rally-s sportkormányra lenne szükségem, és máshol találtam egyet 15000-ért. Tehát az adapter majd külön szeretném megrendelni, és ez érdekelne, hogy ez hogyan történne. (a pénzt hogy küldjem el, mennyi a szállítási díj, hogyan érkezne az áru). Az adapter nyár elején rendelném meg, hogy a kormány addig se vonja el a figyelmem a tanulástól :) . Ha nem ide szeretnéd irni, itt az e-mailem: aludttej@citromail.hu . Viszontírásra!

Naki 2010.04.23. 11:02:27

Üdv!

kérdésem az lenne hogy a g25/g27 pedálsorát szétszedés nélkül fel lehet rá fogatni?

illetve, egy árajánlatra lenne szükségem , ülés,kézifék,monitortartó nélkül, váltótartóval szinterezve mennyibe kerülne jelenleg ?

köszi

curgan 2010.06.07. 12:18:09

Engem is egy ilyen érdekelni, mint az elöttemszólót. Mennyi az ára? korosigabor@freemail.hu

stiiv 2012.05.31. 18:10:05

Készitesz még cockpit-et eladásra?Engem érdekelne.Vagy esetleg tervrajzot a vazrol tudnál kuldeni? stiiv@freemail.hu cimre koszonom

prozi 2012.11.06. 21:49:37

Az oldal nem lesz már frissítve?
süti beállítások módosítása